Zorglocaties

Kalorama

Nederland

Locatie

Veste Brakkestein - Afdeling Frasselt
Driehuizerweg 376
6525 PP Nijmegen

Regio Landelijk

Accolade question

Algemene faciliteiten Kalorama

Deze faciliteiten biedt Kalorama aan: 

  • Woon-slaapkamer van ongeveer 16m2
  • Een gedeelde badkamer
  • Twee gezamenlijke woonkamers (waarvan één op gezette tijden zodat deze prikkelarm is)
  • Een eetkamer en terras
  • Algemene activiteitenruimte, inclusief bioscoop Cineveste
  • Onder meer een restaurant, kapper, pedicure (voetverzorger) en tandarts.

 

Faciliteiten en ondersteuning voor naasten:

We willen u als naasten graag goed leren kennen. Samen met u bespreken we op welke wijze u de samenwerking prettig vindt. We betrekken u, als u dit wenst en waar dit voor u haalbaar is, bij de zorg en behandelingen van uw naaste. Wij passen ons op uw behoeften aan. Daarnaast kijken we samen met u waar de behoeften en wensen liggen in de ondersteuning en hoe wij hierin passende begeleiding kunnen bieden.

Er is een restaurant met terras waar u kunt eten en drinken. Mogelijkheden voor voordelige overnachting in de omgeving voor naasten worden onderzocht.

Icon heart

Uitgangspunten zorg

Bij Kalorama vinden we het belangrijk dat (binnen de kaders van het LIN-zorprogramma) onze bewoners, ondanks veelal ingrijpende beperkingen, een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden. We luisteren, kijken en stemmen steeds af met de bewoner en u als naaste over hun wensen en mogelijkheden. Onze collega’s kijken samen met u als naaste, familie en vrijwilligers wat ze daarop aansluitend voor hen kunnen betekenen. Familie en vrienden zijn van harte welkom. Zij horen immers bij de bewoners en zijn onmisbaar. Onze zorgprofessionals en vrijwilligers bieden samen met u als naaste een gevarieerde en veilige woonomgeving aan. Voor al onze collega’s vormen deze uitgangspunten een basis en een inspiratiebron, iedere dag weer.